Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ticker

6/recent/ticker-posts

Full Etiketli Sıcak Hikaye Xml Db Full Üçretsiz İndir

bedava hikaye, db hikaye, resimli yetişkin hikaye dbsi, sıcak, sıcak full hikaye db, sıcak hikaye, sıcak hikaye db, yetişkin hikaye db indir, 
Sıcak  hikaye sitesi açmaya karar mı verdiniz? İşte size full resimli yetişkinlere özel hikayeler db arşivimizden yeni yıla özel 2013 hediyesi olarak üretsiz sunuyoruz. Resimli sıcak Hikayeler ile sizlerde siteniz ile internet ortamında var olduğunuzu kısa sürede site hitinizin rtışı ile hissedeceksiniz.
Yapmanız gereken tek şey sıcak hikaye xml db siteden üçretsiz olarak indirmek ve sonrasında kurmuş olduğunuz gözünüz gibi bakacağınız sitenize xml database yi import etmek olacaktır. Xml db nasıl import edilir önceki yazımızda sizlere videolu anlatımız ile görsel sunum yapmıştık.

Üçrersiz db indir linklerimizden download etmiş olduğunuz database sorun yaşıyorsanız lütfen bizler ile iletişim kurunuz.

 

Her site için üçretsiz xml db istekler doğrultusunda sizler için hazırlanmaktadır. Sadece konular aktında yorumlara isteklerinizi bizlere yazmanız yeterlidir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar